Logo
Одштампајте ову страницу

Милион динара за светлију будућност КК „Младост“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

KKMladostКомпанија British Motors донирала је милион динара кошаркашком клубу „Младост“ из Атенице у Чачку, како би деца имала пристојне услове за бављење овим спортом.

 

Генерални директор и власник компаније British Motors Остоја Мијаиловић, истиче да је компанија и ранијих година помагала бројне спортске клубове и да ће то чинити и у наредном периоду.

 

„КК Младост има добре резултате с обзиром на средства која добијају од града и од спонзора. Хвала им што постоје и што нашу децу склањају са улице, хвала им што праве од њих вредне и марљиве људе. Деца која се баве спортом сигурно имају будућност", истакао Остоја Мијаиловић, генерални директор и власник компаније British Motors.

 

Директор КК "Младост" Добрило Јојић, каже да ће захваљујући овој финансијској помоћи клуб имати велику могућност да настави и даље да се развија и превазиђе велики финансијски проблем у ком се налазе.

 

„Милион динара за моју компанију нису мала средства, нису ни за кога, али мислим да ће Младост то на паметан начин потрошити и да ће то поспешити њен рад и направити доста боље резултате“ - навео је Остоја Мијаиловић на конференцији за медије.

 

Подсећамо да је Бритисх Моторс поносни спонзор спортског центра Младост и један од спонзора кошаркашког клуба „Младост“ Чачак. Компанија је пре месец дана подржала и меморијални турнир „Драган Цветковић Цвек“ који је одржан у овом граду.

 

Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015