Кућа Добрих Вести

Login

„Будимо заједно – будимо у природи“ - акција у Звездарској шуми

Оцените овај чланак
(1 Глас)

belibagremmmmmБЕОГРАД - Еко-школа Геодетске техничке школе данас је реализовала акцију уклањања отпада са простора Звездарске шуме.

 

Акцију подржава, као кореализатор подршком у опреми и стручним сарадницима ЈКП „Зеленило Београд”, управљач простором Звездарске шуме.

 

У акцију су укључени и чланови Клуба родитеља и наставника Геодетске техничке школе, објавила је општина Звездара.

 

Парк-шума Звездара или споменик природе Звездара представља значајан део екосистема града и атрактивно је излетиште у ужем центру града, које служи за одмор, спорт и рекреацију.

 

Генерални план Београда до 2021. године је издвојио Звездарску шуму као евидентирану површину са природним вредностима, која спада у трајна добра града Београда.


Бели багрем је локација у непосредној близини Дечјег центра „Звездани гај“ или последње станице аутобуске линије 65, на којој је почетни скуп у 10 сати. Планирано трајање акције је 3 сата.

 

Потребно је понети хигијенске рукавице и воду за освежење током рада. Остали прибор и организација рада је у надлежности ЈКП „Зеленило Београд”, који ће руководити радом група волонтера.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 30 март 2017 15:39
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија