Logo
Одштампајте ову страницу

ЦиклоФест – продајна изложба и опреме за бицикле у Панчеву

Оцените овај чланак
(1 Глас)

CikloFestyyyyyБЕОГРАД - Организација за развој каријере и омладинског предузетништва Connecting вас са великим задовољством позива на први по реду ЦиклоФест који ће бити одржан у суботу 3. јуна, од 12 до 18 часова у градском парку „Баратуна“ у Панчеву.

 

ЦиклоФест је замишљен као догађај који ће окупити страствене заљубљенике у бициклизам као и све остале који желе да сазнају нешто више о овом еколошки најтолерантијем превозном средству. Током догађаја грађани и грађанке Панчева имаће прилике да се информишу о бициклистичким тркама и манифесатцијама широм Србије, купе бицикле и опрему за бицикле и науче како да поправе бицикл.

 

Програм ЦиклоФеста подељен је на следеће тематске целине:

 

12-18 часова - Циклотуризам - Представљање путовања, бициклистичких рута и занимљивих дестинација које се могу посетити бициклом.

 

13 часова - Свечано отварање манифестације - Представљање организатора и ReBike сервиса за изнајмљивање бицикала.

 

12-18 часова - Pimp your bike - Радионица у оквиру које ће посетиоци имати прилику да заједно са искусним мајсторима науче како да ураде мање поправке и унапреде свој бицикл.

 

12-18 часова - Ревијално извођење трикова у скејт парку - Љубитељи екстремне вожње и извођења трикова на бициклу за посетиоце ће приредити шоу са много занимљивих трикова.

 

12-18 часова - Изложба бицикала и пратеће опреме - Представљање бицикала, додатне опреме и услуга излагача.

 

Први по реду ЦиклоФест окупиће на једном месту локалне сервисе, манифестације, прозвођаче бицикала и организације које са баве промоцијом бициклизма.

 

Током фестивала свечано ће се предсатвити и ReBike сервис за изнајмљивање бицикала, прво друштвено предузеће које покреће Организација за развој каријере и омладинског предузетништва Connecting.

 

Циљ им је да подстакну своје суграђане да користе бицикл као јавно превозно средство. На тај начин желе да утичу на смањење загађења, гужви у саобраћају и на физичку покретљивост људи.

 

За све додатне информације можете контактирати на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или на телефон: 063 305 816.

Додатне информације о ЦиклоФесту можете пронаћи на фан Фејсбук страници.

 

Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015