Logo
Одштампајте ову страницу

Mрњау викенд у септембру

Оцените овај чланак
(2 гласова)

mrnjakuuuuuБЕОГРАД - Организације Друштво Le PETit, Дом омладине Београда и Ветерина Београд у недељу 17. септембра организују четврту по реду хуманитарну акцију „Мрњау викенд“, посвећену добробити животиња и целој породици.


Акција се одржава од 11 до 18 часова у Дому омладине – свратите на лековиту дозу предења, да се забавите, смејете и информишете.


На „Мрњау викенду“ ће бити понуђене лепе и здраве маце спремне за удомљавање. Све понуђене маце су спасене са улица.


Однеговала их је и поставила на шапице екипа одговорних и стручних старатеља који несебично улажу велику љубав, труд и значајна средства да маце спремно и здраво оду у нове домове. Све маце су прошле ветеринарски преглед, лепо су социјализоване, разигране су и друштвене.


Удомите једну од ових маца и учинићете добро дело! Одрастање и живот уз љубимца није луксуз већ потреба, посебно у градским условима. Маце и куце нас уче интегритету, поштовању и прихватању различитости, а деци помажу да одрасту у брижне, емпатичне суграђане.


Акцију подржавају и надлежне градске установе: Ветерина Београд ће озваничити уговоре о одговорном власништву, донирати микрочипове и вакцине против беснила, и обавити бесплатну стерилизацију љубимца када дође време.


Друштвено одговорне фирме ће даривати љубимце и њихове власнике за срећан почетак.


Компанија Плус Плус ће новим власницима поклонити квалитетну N&D Grain-Free храну. Компанија Mega-group ће поклонити иновативни еколошки дрвени посип A'mur.


Улаз је слободан али ће посетиоци имати прилику да приложе донацију за добробит мачака без дома.


Више информација прочитајте ОВДЕ.


Фелинолошко друштво Le PETit промовише идеју о одговорном власништву над животињама. Друштво је почело са радом 2012. године, а од 2013. је члан WCF - World Cat Federation. Друштво Le PETit организује Мрњау викенде, Мрњау трибине, Мрњау Фест и многе друге акције и приредбе посвећене добробити животиња.

 

Извор: Кућа добрих вести/Дом омладине


Последњи пут измењено понедељак, 07 август 2017 13:21
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015