Кућа Добрих Вести

Login

Конкурс за најлепше двориште на Вождовцу

Оцените овај чланак
(1 Глас)

bsyБЕОГРАД – Општина Вождовац организовала је конкурс за најлепше двориште на Вождовцу и најлепше уређен излог а рок за учешће на конкурсу продужен је до 10. септембра, због великог интересовања.

 

Награда за најлепше уређен излог је рекламни пано, док ће победник  најлепше уређеног дворишта добити баштенску гарнитуру од пуног дрвета, објавила је та општина.

 

Вождовчани се могу пријавити на конкурс путем телефона 060 0312684 или мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

Конкурс организују Градска општина Вождовац и Месна заједница „Горњи Вождовац”.

 

                        izlog

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 03 септембар 2017 23:08
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија