Logo
Одштампајте ову страницу

Почињу бесплатни курсеви страних језика за основце са Савског венца

Оцените овај чланак
(1 Глас)

sAVSKIVENACБЕОГРАД - Бесплатни курсеви страних језика за основце са Савског венца, узраста од 1. до 4. разреда, почињу данас и реализоваће се у наредна два месеца у просторијама Канцеларије за младе Савски венац (Кнеза Милоша 47).

 

Општина Савски венац обезбедила је за своје основце бесплатан курс енглеског, немачког и руског језика, а пријаве су се у претходном периоду вршиле у свим основним школама на територији општине.

 

За нови бесплатан програм за децу, у организацији општине, влада велико интересовање, а око 600 пријављених основаца ће током трајања програма похађати два пута недељно курс одабраног страног језика. Курсеве ће водити стручни предавачи, по најсавременијим методама прилагођеним узрасту ученика.

 

Пријава за курсеве страних језика може се извршити у основним школама или на број телефона општине 011/2061-800 и мејл адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 28 новембар 2017 23:11
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015