Logo
Одштампајте ову страницу

Подела пакетића Удружења „Феникс“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

dedamrazБЕОГРАД – Удружење особа са инвалидитетом „Феникс“ за своје чланове организује поделу пакетића и свечани програм у недељу 31. децембра од 14 до 17 сати у Свечаној сали општине Раковица (Мишка Крањца 12).

 

Удружење особа са инвалидитетом “Феникс” је социохуманитарна организација, добровољно невладино и непрофитно удружење, основано на неодређено време ради остваривања циљева у области промовисања и помоћи особа са инвалидитетом Републике Србије.

 

Чланови удружења су особе са инвалидитетом различитих облика, категорија и врста инвалидитета, а финансирају се, како је наведено у саопштењу, искључиво из повремених донација које користе за планирање програмских активности и помагању инвалидима у нашој земљи.

 

“Феникс” је од 2011. године члан Светске уније особа са инвалидитетом и члан Комисије за унапређивање спорта и туризма за особе са инвалидитетом на глобалном нивоу, где у име организације даје велики допринос у свету за унапређење положаја особа са инвалидитетом и успешно промовише Београд и Србију пред светом.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 30 децембар 2017 21:58
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015