Logo
Одштампајте ову страницу

Oдржана хуманитарна ревија

Оцените овај чланак
(2 гласова)

ROTARIIIIIIБЕОГРАД - Шеста Хуманитарна модна ревија одржана је у београдском центру "Променада" 30. марта у организацији Ротаракт клубова Београд Сингидунум и Београд Чукарица.  

 

Сва прикупљена средства од продаје улазница и дизајнираних хаљина биће подршка Болници за педијатрију “КБЦ Земун”.

 

„Драго ми је што сам учествовала и ово је за мене једно потпуно ново искуство, али пре свега једна лепа и хумана ствар! Надам се да ће се што више новца прикупити јер знам да иде у праве руке“ – овом приликом рекла је наша најбоља теквондисткиња Милица Мандић, која је синоћ имала улогу модела и заблистала на писти, на велико одушевљење свих присутних.

 

Водитељски пар Јелена Андрејевић и Иван Голушин били су домаћини ове модне вечери, а на самом почетку атмосферу је загрејала наша најпозантија џез уметница Лена ковачевић. “Један заиста фантастичан догађај. Када сам добила позив од организатора да учествујем, била сам свесна колико су оваква дешавања у Београду важна и лепа. Драго ми је и да сам имала прилику да ревију отворим новом песмом Цафе и на тај начин повежем хуманост, музику и моду” – истакла је она.

 

Уникатне хаљине продавале су се у износу од по 100 евра, а сви заинтересовани их могу погледати на официјалном сајту Хуманитарне модне ревије.

 

На ревији су приказане хаљине 11 дизајнера: МАТЕС, АКТ, Тијана Жунић, Модни студио Кјара, Јасмина Алексић Станковић и Маша Станковић, Кристина Мијачевић, Лепа Данојевић, Игор Јагић, INES-Atelier, Linea Letizia, Zistakis Atelier, J&M Unique Studio Design.

 

За сјану атмосферу били су задужени DJ Dada Selectah и Бенд 6. чуло, и плес на свили Тање Милановић – Инекс Циркус Театар.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено понедељак, 02 април 2018 14:07
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015