Logo
Одштампајте ову страницу

Други Green Economy Congress од 1. до 3. новембра у Београду

Оцените овај чланак
(2 гласова)

zastitazivonteneneБЕОГРАД - Међународна конференција Green Economy Congres биће одржана од 1. до 3. новембра 2018. у Београду, под слоганом "Shaping Synergies into a Circular Society".

 

Како су саопштили организатори, током три дана трајања скупа учесници ће имати прилику да чују неке од лидера у економији, предузетништву, иновацијама и науци, као и заштити животне средине.

 

Циљ организатора није само подизање свести о "зеленим темама", већ и изградња одрживе заједнице која ће омогућити бржи развој зелених иницијатива на међународном нивоу, прецизира се даље у саопштењу.

 

Конференција је отворена за студенте који тек развијају своје интересовање за моделе зелене економије, као и за професионалце и активисте.

 

Организатори Green Economy Congress-a су удружења у мрежи и Група за анализу и креирање јавних политика, организације из Србије које од 2012. раде на умрежавању, развоју јавне политике, подршци и заговарању примене принципа одрживог развоја у свим сферама.

 

Извор: Е-капија/Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 20 октобар 2018 22:25
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015