Logo
Одштампајте ову страницу

Конкурс за доделу средстава за уклањање дивљих депонија са пољопривредног земљишта

Оцените овај чланак
(1 Глас)

poljoprizejfffffПокрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство расписао је Конкурс за доделу подстицајних средстава за уклањање дивљих депонија са пољопривредног земљишта, односно привођење намени пољопривредног земљишта на територији АП Војводине у овој години.

 

Циљ Конкурса је уклањање комуналног, неопасног, инертног отпада одлаганог на дивљим депонијама лоцираним на пољопривредном земљишту у државној својини.

 

Предмет суфинансирања су трошкови уклањања, односно примарна сепарација или други третман отпада на месту дивље депоније ради максималног искоришћавања комуналног отпада, утовар, транспорт и одлагање, односно адекватно збрињавање на регистрованим депонијама, као и наџор над уклањањем дивљих депонија.

 

Право да конкуришу имају јединице локалне самоуправе са територије АП Војводине.

 

Укупан износ бесповратних средстава која се додељују по овом конкурсу је 10.000.000 динара, а бесповратна средства утврђују се у износу до 50 одсто укупно прихватљивих трошкова.

 

Максималан износ по једној пријави може бити 1.000.000 динара.

 

Конкурс је отворен закључно са 15. мартом ове године.

 

Извор: Енергетски портал/Кућа добрих вести

 

 


Последњи пут измењено среда, 20 фебруар 2019 15:37
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015