A+ A A-

Позив за учешће на Фестивалу креативне рециклаже

Оцените овај чланак
(3 гласова)

reciklaza123477777Удружење „Звездарски еколошки центар“ организује Фестивал креативне рециклаже koji je подржан од стране Секретаријата за заштиту животне средине Града Београда, а биће одржан 17. новембра 2019. године у мултимедијалној сали УК „Вук Стефановић Караџић“.

 

На Фестивалу креативне рециклаже могу учествовати институције, удружења и појединци који желе да на било који начин презентују своје радове, креативност или досадашње активности инспирисане жељом за очувањем природе и животне средине.

 

Сви заинтересовани могу послати пријаву са назнаком Фестивал креативне рециклаже, најкасније до 20. октобра 2019. године, на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Пријава за учешће на Фестивалу треба садржати:

 

-              Име и презиме учесника ( или назив институције / удружења)

-              Контакт податке ( имејл адресу, број телефона)

-              Кратак опис активности / рада који презентују

-              Фотографије, линкове, видео записи ... ( није обавезно)

 

Фестивал креативне рециклаже се ове године одржава први пут и подржан је од стране Секретаријата за заштиту животне средине Града Београда.

 

Визија Фестивала је да окупи што више институција, удружења, појединаца-креативаца и посетиоца свих генерација на једнодневном догађају који ће им пружити доживљај пун покретачке, инспиративне енергије кроз различите интерактивне презентације, радионице, изложбе уметничких радова насталих комбинацијом уметности и рециклаже, мини концерте, кратке драмске форме и филмове и литерарне радове на разне еколошке теме, а све у циљу очувања природе и заштите животне средине и здравља људи, са указивањем на актуелне проблеме у области екологије.

 

За евентуалне додатне информације обратити се организатору на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Извор: Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани