Logo
Одштампајте ову страницу

Јавни позив за управљање био-отпадом

Оцените овај чланак
(1 Глас)

biooptadddddМинистар заштите животне средине Горан Триван најавиће данас расписивање јавног позива за управљање био-отпадом.

 

Поред министра Горана Тривана, присутнима ће се обратити и стална представница Програма Уједињених нација за развој (УНДП) Франсин Пикап и амбасадор Краљевине Шведске у Републици Србији Јан Лундин.

 

Пројекат „Изазов за управљање био-отпадом“ има за циљ да позове градове, општине, приватна и јавна предузећа, научне институције и организације цивилног друштва да предложе иновативне пројекте и пословна решења за климатски паметно управљање био-разградивим отпадом, а пре свега отпадом од хране и кухињским отпадом, као и зеленим отпадом из паркова и башта. Најбоље предложене идеје и тимови ће у септембру ове године добити финансијска средства за суфинансирање спровођења својих пројеката.

 

Јавни позив за иновативна решења покренули су УНДП у сарадњи са Министарством заштите животне средине, уз финансијску подршку Шведске агенције за међународни развој и сарадњу (СИДА).

 

Извор: Кућа добрих вести


Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015