Logo
Одштампајте ову страницу

Јавни позив за програм Еко-иновацијa у Београду

Оцените овај чланак
(2 гласова)

evropskakomisijaБЕОГРАД - Европска мрежа предузетништва Србије, у сарадњи са Министарством финансија и привреде, организује Инфо дан о еко-иновацијама, у уторак 28. маја у Привредној комори Србије у Београду.

 

Програм за конкурентост и иновације (Competitiveness and Innovation Program - CIP) 14. маја 2013. године, отворио је шести по реду јавни позив за финансирање ЕКО-иновационих пројеката , објављено је на веб сајту Националне агенције за регионални развој (НАРР) .
Пројекти који могу бити финансирани у оквиру овог позива треба да буду иновативни, да имају позитиван утицај на животну средину, тржишну и додату вредност на европском нивоу. Приоритетни сектори ове године биће: рециклажа, прехрамбена индустрија, грађевинска индустрија и зелено пословање.

Европска мрежа предузетништва организује еколошки Инфо-дан

Европска мрежа предузетништва Србије, у сарадњи са Министарством финансија и привреде организује Инфо дан о еко иновацијама у Београду, у уторак 28. маја 2013. године, са почетком у 9.30 часова, у Привредној комори Србије, у улици Ресавска бр.13.-15.
Инфо дану у Београду присуствоваће, како је најављено, експерт за одрживи развој и заштиту животне средине из Словеније који ће пружити кључне информације о позиву CIP-а за ЕКО – иновативне пројекте, као и представљање одобрених пројеката који су финансирани из програма Еко-иновација.
Циљ инфо дана је да српска предузећа и институције добију информације о условима и начину конкурисања за јавни позив CIP – Еко иновације, чују искуства предузећа која су добила средства и да будући подносиоци предлога пројеката припреме квалитетне апликације за учешће у овом позиву.

                                                                                                             Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 26 мај 2013 13:17
Агнеза Трпковски

Новинар, оснивач и главни и одговорни уредник интернет новина „Кућа добрих вести“. Дипломирани економиста (међународни економски односи). Радила 23 и по године у Новинској агенцији Танјуг, од приправника, шефа дописништва за Војводину, до дописника из иностранства (Чешка, Словачка). Да би реализовала ову своју идеју и другачију визију новинарства, напустила 2011. године сталан посао, са места заменика уредника Економске редакције Танјуга - ЕКОС и покренула овај лист-магазин чији је основни мото - „Наше је само оно што другима дамо“.

Најновије од Агнеза Трпковски

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015