Logo
Одштампајте ову страницу

Природа показала своју снагу

Оцените овај чланак
(6 гласова)

dvoriste5БЕОГРАД - Природа је данас око подне показала своју снагу и ћудљиво лице изручивши на Београд лед и кишу, зачинивши све снажним ветром који је у неким деловима града обарао и стабла дрвећа.

На сву срећу све је кратко трајало, бар на Звездари, око Градске болнице, у чијој се близини налази и седиште "Куће добрих вести".

Како је изгледало двориште наше редакције за време овог природног феномена можете видети на следећим фотографијама које је сликала наша млада гошћа из Скопља - Бисера Спасовска:

 

dvoriste3               dvoriste                 dvoriste2                 

 

                                                                                                                                                      Извор: Кућа добрих вести

 

 

 


Последњи пут измењено четвртак, 30 мај 2013 15:55
Агнеза Трпковски

Новинар, оснивач и главни и одговорни уредник интернет новина „Кућа добрих вести“. Дипломирани економиста (међународни економски односи). Радила 23 и по године у Новинској агенцији Танјуг, од приправника, шефа дописништва за Војводину, до дописника из иностранства (Чешка, Словачка). Да би реализовала ову своју идеју и другачију визију новинарства, напустила 2011. године сталан посао, са места заменика уредника Економске редакције Танјуга - ЕКОС и покренула овај лист-магазин чији је основни мото - „Наше је само оно што другима дамо“.

Најновије од Агнеза Трпковски

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015