Кућа Добрих Вести

Login

Маја Огњеновић и Срећко Лисинац одбојкаши године

Оцените овај чланак
(1 Глас)

 

1osssvizajednoБЕОГРАД - Маја Огњеновић и Срећко Лисинац примили су на свечаности Одбојкашког савеза Србије у хотелу „Метропол палас“ у Београду награде за најбољу одбојкашицу и одбојкаша у 2014.


На свечаности која је имала назив „Наша страна мреже“ уручени су и трофеји краљици и краљу одбојке на песку Милени Матић и Стефану Басти.
 У категорији „Њима припада будућнос“ награђене су 15 – годишње одбојкашице на песку Ирена Дробњак и Тијана Басић као и најбоља  млада одбојкашица и одбојкаш Тијана Бошковић и Давид Мехић.
Специјално признање ОС Стбије дугогодишњем селектору Игору Колаковићу уручио је председник Александар Боричић, који се у уводној речи захвалио спонзорима ВИП мобајл и Винер штедише као и Минстарству омладине и спорта Србије и ОКС на великој подршци програмима ОСС и репрезентативним селекцијама.
Трфеје је уручивао и Дејан Турк генерални директор  компаније ВИП мобајл која ће наставити да подржава одбојкашки спорт и у наредне три године. Ова команија је уручила и поклоне, два телевизора, Дому за децу и имладину „Душко Радовић у Нишу и ШОСО „Милан Петровић“ из Новог Сада. Ђаци ове школе извели су и пригодан уметнички програм.
У програму „Одбојка спаја“ награђене су ове две школе, као и градови Чајетина, Рума, Сомбор и Суботица. Промовисан је и календар ОСС за 2015.
Председник ОСС Александар Боричић обавестио је да је ОСС у сарадњи са светском и европском федерацијом и неким националним савезима, обезбедио средства за шест кућа за пострадале од поплава. Три ће, са једним одбојкашким тереном, бити дароване Убу.

Извор: Кућа добрих вести


Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија