Кућа Добрих Вести

Login

Продужен рок за пријављивање за Акцију „За зеленији Београд”

Оцените овај чланак
(3 гласова)

slikaaaaБЕОГРАД - Рок за пријављивање грађана за учешће у Акцији „За зеленији Београд" на Звездари је, у договору са ЈКП „Зеленило Београд”, продужен и траје до 19.06.2015. године.

 

Градска општина Звездара и ове године учествује у акцији „За зеленији Београд” коју реализује ЈКП „Зеленило Београд“ у сарадњи са градским општинама. То је тринаеста по реду акција у којој учествује 10 градских општина у пет категорија:

 

1. Најлепша зелена површина око стамбене зграде (блоковско зеленило)
2. Најлепши балкон
3. Најлепша зелена површина испред пословног објекта
4. Најлепше уређено школско двориште
5. Најлепше уређено двориште предшколске установе

 

Пријављивање грађана са Звездаре почело је 6. маја 2015.

 

Грађани Звездаре који желе да се пријаве или да укажу на неку од уређених зелених површина, могу то да учине:

 

- пријавом на телефон Сервисног центра ГО Звездара: 7850-350, сваког радног дана од 7.30 – 15.30 сати или слањем мејла на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. од 00 - 24 сата.
- преко сајта ГО Звездара www.zvezdara.org.rs (рубрика „поставите питање“)
- путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

Потребно је нагласити: категорију за коју се пријављује, име, презиме, адресу на којој се зелена површина налази и контакт телефон.

 

По пријему свих пријава, после 19. јуна, општинска комисија обићи ће пријављене и одабрати најбоље по категоријама на нивоу општине. За победнике на општини ће бити организовано свечано проглашење победника и уручење награда.

 

Општине ће комисији на нивоу града доставити своје победнике у 5 категорија такмичења до 24. јуна 2015. године. Освајачи првих места на општини учествују у такмичењу на нивоу града.

 

Завршна свечаност и проглашење победника на нивоу града одржаће се у просторијама ЈКП „Зеленило Београд“, Мали Калемегдан бр. 8, почетком јула 2015, након проглашења на општинама.

 

Градска општина Звездара је једна од десет београдских општина која активно учествује од почетка трајања ове лепе акције, која има за циљ да подстакне грађане да улепшају и зеленилом оплемене средину у којој живе, као и да учине да Београд буде што лепши.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 08 јун 2015 21:31
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија