Logo
Одштампајте ову страницу

Међународни сајам о обновљивим изворима енергије у Београду

Оцените овај чланак
(2 гласова)

veneksopueirueirueirМеђународни сајам о обновљивим изворима енергије Ренекспо – Вода и Енергија“ (Renexpo Water & Energy) одржаће се од 25. до 27. априла у Београду, u Белекспо центру.


Захваљујући присуству представника земаља Западног Балкана током три сајамска дана Београд ће постати платформа за окупљање и пословне сусрете енергетског и сектора вода из читавог региона Европе, најавили су организатори на званичном сајту.


На конференцији ће бити речи о третману отпадних вода, о води за пиће, о биоенергији земаља Западног Балкана, о хидроелектранама, о биогасу, рехабилитацији хидроелектрана, о фотонапону...


Биће одржан и округли сто на тему „Ветроенергија у Србији и БиХ“.


На скупу ће бити одржани и форуми и семинари: дебата на тему вода, енергетска ефикасност, складиштење енергије и Инвеститорска бизнис ложа – у којој ће се вредност услуге и повезивање купаца бити тема.


Више од 100 расположивих инвестиционих пројеката ће бити у фокусу Б2Б састанака.


Сајам ће окупити више од 2.500 експерата из Србије, региона и Европе који ће разговарати о најновијим технолошким достигнућима, иновацијама, решењима за одрживи развој у области енергетике и животне средине.


Земља партнер конфернеције је Холандија која учествује 20 компанија.


Отварању сајма требало би да присуствује и министар рударства и енергетике Александар Антић, Министар пољопривреде и заштите животне средине Бранислав Недимовић, амбасадро Мађарске у Србији Атила Пинтер, директор ЕБРД за СРбију Даниел Берг и директор REECO grupe Johan Georg Rum као и амбасадор Холандије у Србији Хендрик ван ден Дол.

 

ИЗВОР: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 10 април 2017 15:14
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015