Logo
Одштампајте ову страницу

Авантура у источној Србији

Оцените овај чланак
(1 Глас)

autdermaaaaadБЕОГРАД - У организацији Удружења “Авантуристичка мрежа” у Специјалном резервату природе Јерма, у троуглу између Пирота, Димитровграда и Бабушнице, од 16. до 20. августа 2017. године одржава се први Adventure Outdoor фестивал.


“Ми смо млад тим који са великим ентузијазмом истражује непознате делове кањона, обилази врхове и готово напуштена села, бележи различите животне приче људи са ових простора, али у свему томе налази лепоту, покреће и реализује акције за оживљавање простора”, кажу организатори.

                                                           
Уз подршку локалних институција на Влашкој и Гребен планини биће обележене стазе за пешачење и планинско трчање, опремљени смерови за спортско пењање, уређен камп и кроз различите авантуре представљене интересантне outdoor активности.
Све активности спроводе искусни тренери, водичи и инструктори са атестираном опремом.

 

                                  bore34343

 

Организатори овог фестивала најављују и пењачки фестивал, екстремно гребенарење, планинско и ноћно трчање, бициклизам и улазак у пећину Ветрена Дупка, slackline - ходање на балансирајућој траци, а за децу креативне радионица, спуштање низ стену, пењање или планинарење до видиковаца.

 

                                planinajel454545      

Пријаве за фестивал су отворене до 30. јула на OВОМ сајту.


Извор: Кућа добрих вести/istnews.com


Последњи пут измењено четвртак, 22 јун 2017 12:22
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015