Кућа Добрих Вести

Login

Дизајн енергетски ефикасне породичне куће

Оцените овај чланак
(2 гласова)

dnevnboravak44444БЕОГРАД – Дизајн студио Salt & Water пројектовао је енергетски ефикасну породичну кућу за свог клијента од кога када погледате фотографије у наставку - застаје дах.


Дизајн главног спратног објекта, као и додатних објеката на плацу формиран је према параметрима енергетске ефикасности Б категорије, уз велико ангажовање инжењера.

eficente454545

Кућа је у највећој мери окренута ка југу, а предвиђено је да се топлотна енергија у кући, као и аутоматско хлађење, добија преко геотермалних подземних пумпи.


Ентеријер куће уређен је у модерном стилу и одише луксузом и комфором.

 

                                       barskestolice6676767                                                            
Централни простор у кући представља зона за дневни боравак (на слици) коју чине кухиња, трпезарија и дневна соба. У дизајн смо имплементирали и идеју спајања спољашњег окружења са ентеријером, па се тако велики стаклени панели који красе ову просторију могу отворити и спојити са делом дворишта предвиђеним за опуштање по лепом времену. У зимском периоду, ова просторија добија на топлини захваљујући елегантном камину са плочом од симетричног мермера.

 

                                                      kupatiloooo
„Процес стварања ове куће је нешто у чему смо изузетно уживали, а позитивном утиску је допринело и учешће наше клијенткиње. Нашу сарадњу обележила је упућеност у модерне трендове енергетски ефикасних објеката, неуморно истраживање нових трендова и расположеност за дијалог при проналажењу најбоље опције. Верујемо да је овај објекат доказ да једна кућа истовремено може да буде и луксузна и одговорна према природном окружењу”, кажу у овој пројектантској кући.

 

                                                  spavacadfdfdt65

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 18 јул 2017 10:29
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија