Logo
Одштампајте ову страницу

Зелени уметници – јавите се

Оцените овај чланак
(1 Глас)

ffestilaБЕОГРАД - Центар за унапређење животне средине је отворио позив за излагачки програм у оквиру 8. Међународног фестивала зелене културе „Green Fest“, који ће бити одржан од 14. до 17. новембра 2017, у Дому омладине Београда.


Позив је намењен младима до 35 година чији уметнички и комерцијални производи, у себи садрже и компоненте које подржавају заштиту животне средине у ширем смислу. У разматрање ће бити узете пријаве излагачких поставки попут дизајниране одеће, накита, декоративних предмета различитих намена, рукотворине, производи настали поновном употребом материјала, просторне инсталације, као и иновативни производи и услуге, најавио је Центар за унапређење животне средине.


Сви заинтересовани се могу пријавити на позив, слањем основних информација (име И презиме аутора/назив колектива, опис изложбене поставке) заједно са 3-5 фотографија, на мejл адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. до четвртка, 12. октобра 2017.
Број излагачких поставки је ограничен.


Текст позива се може погледати на званичној страни фестивала – www.greenfest.rs.

Међународни фестивал зелене културе "Green Fest" је највећа манифестација у региону југоисточне Европе која се кроз филмски, образовни и излагачки програм, бави темама заштите животне средине и екологије. Фестивал помаже и подржава подизање свести и образовање грађана о наведеним областима, са циљем стварања и унапређења одговорног односа према животној средини, као и информисаности о актуелним дешавањима у локалној и глобалној заједници.


Осми Међународни фестивал зелене културе „Green Fest“ спроводи Центар за унапређење животне средине, финансира Министарство омладине и спорта РС, Министарство културе и информисања РС, Секретаријат за културу града Београда, уз подршку Делегације Европске уније и ЕУ инфо центра, Амбасаде Републике Француске и Француског Института, као и многобројних партнера и пријатеља.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 20 септембар 2017 15:38
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015