Кућа Добрих Вести

Login

Александра Гавриловић

Александра Гавриловић

Завршила основне и мастер студије на Филозофском факултету у Нишу, одсек новинарство. Прве текстове писала је у нишком дневном листу "Народне новине", а касније и у "Нишком гласнику". Опробала се и у радио, телевизијском и онлајн новинарству. Воли да путује, учи језике и аматерски се бави фотографијом.

Веб сајт::

srcenadarkreativnatrubaБЕОГРАД - Топла и весела атмосфера, пријатна музика и осамнаест рукотвораца, дизајнера и креативаца чекају вас 4. фебруара у Лаф бару у Цетињској 15 на изложби рукотворина под називом “Срце на дар”.

7Такмичење “К-поп врлд фестивал Србија 2016”, одржано је 26. јула у Дому омладине Београд, а овај необичан догађај испратило је око 350 фанова корејске поп музике из целе Србије.

Дан за лимунаду у Београду

субота, 23 јул 2016 00:00 Објављено у Акције

limunadaДругу  годину заредом, Цептер хотел, заједно са бројним угоститељским објектима, био је 23. Јула део хуманитарне акције “Дан за лимунаду”.

Ову акцију организује Центар за интеграцију младих и Свратиште за децу.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија