Logo
Одштампајте ову страницу

Kонгрес геолога Србије

Оцените овај чланак
(2 гласова)

geologdddddВРЊАЧКА БАЊА – У организацији Српског геолошког друштва, 17. маја у хотелу „Бреза“ одржаће се Конгрес геолога Србије.

 

Конгрес се одржава у организацији Српског геолошког друштва и уз подршку пријатеља и спонзора друштва, Рударско-геолошког факултета Универзитета у Београду, НИС Газпромњефт а.д. Нови Сад, Рио Тинто, Министарства просвете, науке и технолошког развоја, и Привредне коморе Србије.

 

На конгресу ће бити представљено више од 150 научно-истраживачких и стручних радова као резултати истраживања, проспекције и пројекта геолошких опсервација у периоду између два конгреса, најавила је ПКС.

 

Посебна пажња биће посвећена презентацији фундаменталних и детаљних геолошких истраживања обојених и племенитих метала, литијума и бора, угљоводоника, геотермалних ресурса, заштити геонаслеђа и утицајима геолошких истраживња на животну средину.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 13 мај 2018 20:59
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015