Logo
Одштампајте ову страницу

Србија домаћин светског такмичења у управљању пројектима

Оцените овај чланак
(2 гласова)

IPMABBBBBBBБЕОГРАД - Финале четвртог по реду светског такмичења у управљању пројектима – InternationalProject Management Championship 2018, које је за четири године окупило више од 2600 студената са престижних факултета и бизнис школа широм света, биће одржано 2. јуна 2018. године, у Београду, у организацији Центра за управљање пројектима Факултета организационих наука.

 

Финале овогодишњег такмичења “International Project Management Championship” се одржава у Београду, захваљујућиуспеху студената Факултета организационих наука који су прошле године освојили прво место на светском такмичењу. Од укупно 192 тима, односно 760 такмичара, које је светска асоцијација за управљање пројектима (IPMA) окупила на овогодишњем такмичењу, најбољих 9 тимова ће се наћи у финалу где ће своја знања и вештине из области управљања пројектима приказати кроз симулацију управљања реалним пројектом, коју је обезбедила компанија Open Management Education Center (OMEC).Поред тима из Србије, које ове године представљају студенти Грађевинског факултета, Универзитета у Београду, Абел Дуран, Јана Пуздерлиски и Марко Модринић, у финалу светског такмичења учествују и победнички тимови Немачке, Француске, Холандије, Хрватске, Финске, Литваније, Италије и Шпаније.

 

Светско такмичење ће ове годинеу Београду окупитии бројне стручњаке и експерте из области пројектног менаџмента, као што су председник Интернационалне асоцијације за управљање пројектима (ИПМА - International Project Management Assotiation), Хесус Алмела Мартинез, председник скупштине ИПМА, Рајнхард Вагнер, потпредседник ИПМА за младе, образовање и тренинг, Камиар Сафакиш, као ибројне представнике привреде, тренере, професоре и студенте.

 

Организације које су подржале овогодишње такмичења у управљању пројектима су Факултет организационихнаука, Elixir Group, Aigo BS, Концерн Бамби a.д, Coca Cola HellenicиCarGo, који су својим бројним резултатима, признањима, донацијама и наградама потврдили свој углед, нарочито у погледу одговорности према друштву и заједници, као и окренутости ка пружању подршке младим људима и њиховом професионалном развоју и образовању.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 01 јун 2018 14:39
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015