Logo
Одштампајте ову страницу

Започни свој бизнис

Оцените овај чланак
(4 гласова)

zapocnibiznissssssssБЕОГРАД - Како доћи до посла из снова и коју су то кораци који морају да се прођу на том путу? Колико смо спремни да се одрекнемо слободе на неко време како бисмо је касније имали у неограниченој количини и када ми то пожелимо? Како изгледа један дан кад се бавиш сопственим послом који си покренуо из хобија или пасије - Ана, идејни творац бренда Шкрабац ће вам испричати зашто је добро бити предузетник и зашто је бити предузетник понекад изазов.

 

Догађај се организује 5. јуна са почетком у 19 часова, у улици Коче Поповића 4.

 

Од настанка идеје, креативног процеса, до детаљног процеса истраживања и планирања и затим пласирања производа или услуге купцима - пут је дуг, понекад напоран и препун ризика. Овај час је предвиђен да буде отворена дискусија, на коме ће се обрадити многе теме, са акцентом на следеће:

 

- Како доћи до праве идеје за бизнис?

- Који су први кораци кад започињете свој посао?

- Како доћи до купаца?

- Како се оглашавати?

 

О инструкторки Ани Бабић

 

Намештај и ентеријер су њена прва љубав, а илустрација је нешто што се увек провлачило а сада је дошло у први план кроз њен бренд Шкрабац. Кроз свој дизајн, увек покушава да свакодневним предметима дода нешто што их чини забавним за употребу. Оно што је битно да се спомене је да Шкрабац сарађује са великим бројем малих фирми и предузећа, јер је циљ да се упосли што више локалног бизниса. Све је направљено у Србији са много љубави.

 

Котизација за учешће на догађају је 300 динара.У цену свих предавања урачунато је и неограничено кафе, чајева, мафина и вафла.

 

Резервишите себи место кликом на плаво дугме "Енролл" на OВОМ линку.

Уколико имате било каквих проблема приликом пријаве на предавање, пишите на: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Извор: Кућа добрих вести


Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015