Logo
Одштампајте ову страницу

Како створити здраво окружење: Успоставите баланс приватног и пословног живота

Оцените овај чланак
(2 гласова)

okuyuyuydfdfdfУ суботу, 18. августа, од 10 часова, придружите се бесплатном семинару „Како створити здраво окружење: Успоставите баланс приватног и пословног живота?”.


Наша слика о себи обухвата више различитих улога које остварујемо на послу и ван њега. Тако ће одговор на питање „Ко сам ЈА?” обухватити нашу професионалну улогу (нпр. стручњак за финансијске послове), као и наше друге животне улоге (нпр. супружник/емотивни партнер, родитељ, пријатељ, спортиста, уметник, љубитељ природе...).


Истраживања потврђују да је много разлога због којих је важно сагледати посао као (само) један од сегмената живота појединца и развијати начине који ће подржати добро балансирање наших различитих улога.


На семинару ћете сазнати:


шта се са нама догађа када једна од улога заузме предоминантну позицију и да ли то омета остале сегменте нашег идентитета;
које су последице пренаглашавања важности пословног ангажовања по појединца, а какве по организацију и друштво у целини;
како се изборити са улогом која преузима примат;
како направити баланс приватног и пословног живота;
како формирати здраво животно окружење;
и још много тога.


Искуство професионалца: др Наталија Радивојевић Бановић


Доктор Наталија Радивојевић Бановић по занимању је психолог. Образовање је стекла на Филозофском факултету Универзитета у Београду. Десетогодишње искуство у области људских ресурса и развоја потенцијала запослених стицала је како у државним органима, тако и у приватном сектору.


Ангажована је као хонорарни консултант и предавач из области „меких” вештина у различитим програмима и едукативним центрима. Верује у снагу појединца и посвећена је континуираном усавршавању из области оснаживања људских потенцијала кроз бројне обуке и програме стручног усавршавања.


Ко може да се пријави?


Број места је ограничен! Уколико желите да присуствујете семинару, пожурите и пријавите се како бисте искористили јединствену прилику да бесплатно чујете корисне савете и унапредите своја знања и вештине. За лично присуствовање семинару можете се пријавити до петка, 17. августа, до 10:00 часова. Пријавите се кликом на овај линк.



 

Где и када?


Семинар ће бити одржан у просторијама компаније ЛИНК груп (Цара Душана 34, Земун), 18. августа са почетком у 10 часова. О могућностима праћења путем Live streama бићете накнадно обавештени.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 15 август 2018 12:55
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015