A+ A A-

Мој „Посао из снова“

Оцените овај чланак
(4 гласова)

dreammmmmmОво питање свако од нас је бар једном у животу себи поставио - ,,Шта је то што бих највише желео/ла да радим, како да дођем до тога и могу ли да развијем своје потенцијале? Ове дилеме, међутим, не морају да остану недоречене.


На пример, медијски радници нису обучени само у сфери новинарства. Мултипрактик чланови редакција су данас најдрагоценији, а ми се питамо - да ли у некој од тих додатних вештина лежи и њихов фантастичан потенцијал?

 

У сарадњи са Радиом Београд 202 одржан је ове седмице ,,Мој ПОСАО СНОВА" тренинг за новинаре.


Двестадвојка и Асоцијација самосталних активиста су из радозналости одлучили да направе огледну радионицу за новинаре, да провере колико познајемо себе, професију, али и откријемо нешто ново. Чули су се утисци са радионице, можда сад већ бивше новинарке, Круне Пинтарић.


Њих шесторо храбрих је кренуло на пут ка свом послу снова. Како им је било и шта се то дешавало иза ,,затворених врата" могло се већ чути у емисији "Летња башта".,


Били су ту и представниди Интернет портала РТС-а, Студиа Б, РадиоС, Куће добрих вести и Просветног прегледа.  Феноменални људи са великим искуством, примењивим вештинама и великим самопоуздањем! Храбри и спремни да им буде боље, да раде оно што воле, да постану део ПОСАО СНОВА заједнице, изјавили су организатори тренинга.

 

                          posao snova logo

 

Радио Београд 202 и Асоцијација самосталних активиста су, из радозналости одлучили да направе радионицу кроз коју би они новинари који желе, открили нешто ново о себи. Чињенична провера оваквих тренинга кроз лично искуство може да се претвори у занимљиву репортажу, али и отрежњујућу интроспекцију. Ко зна за шта сте све способни, а још је лепше када то и сазнате!

 

Удружење грађана Асоцијација самосталних активиста – АСА, основано 2013. године, власник је концепта ПОСАО СНОВА. ПОСАО СНОВА је тренинг центар за све што Вас регуларна школа није научила, а тиче се запошљавања.


ПОСАО СНОВА концепт је креиран 2014. године, а развио га је Милош Стојиљковић Роловић, интернационални Мастер тренер у области едукације засноване на директном искуству. Креиран као платформа за јединствено едукативно искуство, која нуди тренинге из области запошљавања, самозапошљавања, напредовања на послу и у животу, ПОСАО СНОВА тренутно окупља више од 3.000 људи

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 17 август 2018 16:01

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани