Logo
Одштампајте ову страницу

Конференција о предузетништву: „Dare to be Original“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

dareУ циљу подршке едукацији и подстицању предузетника у Србији, Фондација Новак Ђоковић, Оригинал магазин и Привредна комора Србије, организују конференцију о предузетништву – Dare to be Original.

 

Отварање конференцијског програма планирано је у уторак, 2. октобра са почетком у 10 часова у Дорћол Плацу, Добрачина 59.

 

Присутнима ће се обратити Јелена Ђоковић, директорка магазина Оригинал и глобална директорка Фондације Новак Ђоковић, као и председник Привредне коморе Србије Марко Чадеж. Они ће бити доступни за изјаве у периоду између 10 и 11 часова, након чега ће започети званични део конференције.

 

Специјална гошћа Мишела Магаш, прва жена добитница Награде Европске Уније за иноватора 2017. године, на конференцији ће представити своје револуционарне радове, испричати зашто је одбила сарадњу са Стивом Џобсом и како изгледа развојни пут једног бизниса.

 

Посетиоци ће, у оквиру изложбеног дела, моћи да се упознају са радовима више од 30 предузетника.

 

Конференција Dare to be Original има за циљ да промовише предузетништво у Србији и да кроз дводневни програм који чине изложба, панел, предавање, промоција, радионице и конкурс за најкреативнију идеју подели знање већ успешних предузетника, оснажи младе почетнике и представи њихове добре идеје.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 01 октобар 2018 17:38
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015