Logo
Одштампајте ову страницу

Дванаести Базар мама предузетница ускоро у Београду

Оцените овај чланак
(2 гласова)

preduzetnicebazarДванаести Базар мама предузетница одржаће се у суботу 6. октобра у у тржном центру Делта Сити у Београду.

 

Базари мама предузетница се организују да би промовисали и подржали маме предузетнице, а поред прилике за упознавање и умрежавање са другим мамама предузетницама, Базари омогућавају екслузивну локацију за продају производа и услуга.

 

До сада је више од 150 мама предузетница представило своје компаније и производе на изложбено-продајним Базарима мама предузетница. Пријаве за излагање су отворене и обављају се преко адресе Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

                          concasa

 

Места су ограничена.

 

Базар организује Удружење Центар за маме у сарадњи са Делта ситијем и уз медијску подршку Блиц жене, магазина Лепота и здравље, портала Најбоља мама на свету (www.najboljamamanasvetu.com), Куће добрих вести (www.dobrevesti.rs) и Накси радија.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 03 октобар 2018 12:18
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015