Logo
Одштампајте ову страницу

Сајам намештаја од 6. до 11. новембра

Оцените овај чланак
(1 Глас)

prostoriaОд 6. до 11. новембра 2018. године у халама 1, 1А, 2, 3, 3А и 4 одржаће се 56. Међународни сајам намештаја, опреме и унутрашње декорације, док ће се од 6. до 10. новембра у хали 5 паралелно одвијати 56. Међународни сајам машина и алата из области дрвне индустрије.

 

Најзначајнији регионални и европски догађај у сфери дизајна, производње и дистрибуције намештаја, дрвнеиндустрије и пратећих грана у Југоисточној Европи, у новом издању остаје доследан концепту креирањапрепознатљивог визуелног и тржишног идентитета Србије и региона.

 

У халама 1, 1А, 2, 3, 3А и 4 Београдског сајма излагаће више од 500 излагача из 45 земаља,а међу земљама учесницама су: Италија, Немачка, Швајцарска, Аустрија, Шведска, Турска,Чешка, Босна и Херцеговина, Бугарска, Хрватска, БЈР Македонија, Црна Гора, Пољска, Румунија,Словенија…

 

Домаћи посетиоци имаће прилику да се у Београду упознају са новим и најатрактивнијим дизајнерским решењима и сагледају новитете које су до сада могли да виде само на најпознатијим светским сајмовима.

 

Први пут на сајму ове године представљају се: Аркетипо, италијански бренд који од 1982. Негује љубав према квалитетним материјалима и ванвременском дизајну; аустријски Team7 с традицијом дужом од пола века у производњи намештаја од пуног дрвета који се продаје у преко 30 земаља света; немачка Бора, експерт за врхунску симбиозу технологије и естетике; немачки Punkt Moebel, познат по кожним гарнитурама софистициране израде, шведска Фурнинова, турски произвођач Leta,домаћи студио Плус Минус, познат по производњи комплексних комада намештаја од дрвета уникатног дизајна и многи други.

 

Као учесници на сајам враћају се бројне реномиране компаније, што потврђује квалитет манифестацијеи чињеницу да Београдски сајам намештаја представља регионални центар у области производњеи пласмана намештаја.

 

Тако ће посетиоци имати прилику да виде награђиване производе италијанске компаније Elica,WOAK из Швајцарске, а међу излагачима су и светски познати Ton, Natuzzi, синоним за комфор италијанског стила и бројне друге компаније.

 

Звезде домаће и регионалне дизајн сцене пружиће посетиоцима сајма увид у нове и најпопуларније трендове у сфери дизајна намештаја у региону. Своје производе окренуте иновацијама представићекомпанија Prostoria из Хрватске, Gazzda из Сарајева, млади бренд Rinocca из Скопља, као и српско-словеначки Hard Stuff базиран у Београду.

 

На Сајму намештаја представља се изузетан програм домаћих излагача: Симпо, ГИР, Plus Minysstudio, Extraform, Catra Home Fashion, Атлас, Flame Furniture, студио Dsignedbu, Hooklund Stool, Wood Mood Design…

 

Врхунац манифестације како за излагаче тако и за сам догађај представља додела награде Златникључ за најквалитетнија и иновативна решења у овогодишњој продукција.

 

Паралелно са 56. Међународним сајмом намештаја, опреме и унутрашње декорације одвијаће се 56. Међународни сајам машина и алата из области дрвне индустрије, који ће трајати дан краће- од 6. до 10. новембра у хали 5 Београдског сајма.

 

Велики природни ресурси и потенцијали Србије и јасна бизнис оријентација сајма, уз програм врхунскогквалитета, допринели су експанзији домаће дрвне индустрије на Сајму машина и алата из области дрвнеиндустрије. Поред репрезентативних домаћих представника и брендова, запажен број излагача долази из Немачке, Италије, Словеније, Хрватске…Очекује се да ће током шест дана догађај посетити око 85 хиљада посетилацашто Београд чини неприкосновеним сајамским центром.

 

За све посетице догађај је посебно примамљив због ексклузивних сајамских погодности,а сви учесници су за купце на сајму најавили специјалне попусте ипоклоне приликом куповине.

 

Радно време Сајма намештаја:

УТО - СРЕ, 6 - 7. новембар: 10:00 - 19:00

ЧЕТ - НЕД, 8 - 11. новембар: 10:00 - 20:00

 

Радно време Сајма машина:

УТО - СУБ, 6 - 10. новембар: 10:00 - 19:00

Улазнице: цена појединачне улазнице је 350 динара, а за групне посете 250 динара.

 

Паркинг: 150 динара по сату.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено недеља, 04 новембар 2018 19:51
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015