Logo
Одштампајте ову страницу

Онлајн курс за жене о предузетништву

Оцените овај чланак
(1 Глас)

EDUCATIONNNNNNПројекат „Знањем до циља – дигитална подршка за иновациони сектор” биће реализован од 13. до 18. децембра у организацији Канцеларије за младе Града Београда и Interlink bussines centar, а уз подршку кабинета министра без портфеља задуженог за иновације и технолошки развој.

 

Курс је првенствено намењен припадницама женске популације које желе да остваре каријеру у области предузетништва.

 

Како је рекао члан Градског већа Драгомор Петронијевић, циљ је да што већи број припадница лепшег пола овлада вештинама управљања малим и средњим предузећима. Комплетна едукација је бесплатна и обављаће се уживо преко онлајн стриминга.

 

Почевши од 13. новембра до 18. децембра, са почетком у 18.30 часова,велики број врхунских предавача држаће сваког радног дана и суботом предавања на разне теме из области менаџмента.

 

„Оно што је такође веома битно јесте то да предавања можете пратити са било ког места где се налазите, довољно је само да имате интернет конекцију. Питања предавачима можете постављати путем чета. Након одслушаних предавања, полазнице курса полажу онлајн тест, након којег добијају сертификат о завршеном курсу. Задовољство ми је што имамо још један квалитетан пројекат у нашем граду из области предузетништва. Захваљујући сјајним предавањима можете да овладате пословним вештинама које су вам потребне како за ефикасно тражење посла тако и за покретање сопственог бизниса. Региструјте се и постаните део платформе „Знањем до циља”, истакао је члан Градског већа Драгомир Петронијевић.

 

Линк за регистрацију и пријаву је OВДЕ

 

Извор: Беоинфо/Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 13 новембар 2018 11:18
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015