Logo
Одштампајте ову страницу

Војводина субвенционише куповину куће на селу

Оцените овај чланак
(1 Глас)


novibecejjjjjjДиректорка Завода за равноправност полова Диана Миловић саопштила је да је објављен конкурс за брачне парове за куповину кућа на селу.

 

Конкурс за доделу средстава брачним и ванбрачним паровима за куповину сеоских кућа на територији АП Војводине је најактуелнији програм Завода који женама омогућава да постану сувласнице непокретности и тиме на неки начин унапреде свој економски положај.

 

До сада је реализовано пет конкурса, а из буџета Покрајинске владе издвојено је 220 милиона динара, док је 218 жена постало сувласнице куће на селу.

 

"Ове године опредељено је 30 милиона динара за нових 30 брачних или ванбрачних партнера. Оно што је услов јесте да износ за који конкуришу парови не може прећи милион динара. Остали услови и документација која је потребна за учешће у конкурсу налазе се на нашем сајту. Додела уговора се очекује половином јуна, а конкурс траје до 15. априла", изјавила је она, преноси РТВ.

 

Извор: РТВ



Последњи пут измењено четвртак, 07 фебруар 2019 13:06
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015