Logo
Одштампајте ову страницу

Прво Појачало дружење

Оцените овај чланак
(2 гласова)

pojacallalalaaoУколико сте (и) предузетници или размишљате да се упустите у ову авантуру, онда сте вероватно чули за Појачало, видео и аудио подкаст који нас од почетка године сваке среде упознаје са новим, занимљивим људима и темама из света предузетништва.

 

у Дому омладине Београда, 28. фебруара од 18 часова, имаћете прилику да се мало ближе упознате са овом идејом, њеним циљевима и плановима за наредни период.

 

Како наводи аутор и домаћин пoдкаста Иван Минић, на овом догађају ћете имати прилику да чујете инспиративне приче, али и да лично упознате оне, који вас могу мотивисати и са којима ћете можда пожелети да реализујете своје предузетничке идеје.

 

Ред едукације, ред networkinga.

 

Програм:

 

17:30 – 18:00

Регистрација учесника– преузимање акредитација и смештање у салу.

 

18:00 – 18:20  

Иван Минић – Појачало.рс – “Знање се дељењем умножава.”

Ко смо ми? Зашто ово радимо? Који су нам циљеви? Шта можете очекивати од нас?

 

18:20 – 18:45  

Маријана Стефановић – Direct Media United Sulutions, Мирослав и Јелена Мутић – Злато у тегли– “Зашто је Супер Србија супер?”

 

Искуства из пројекта Супер Србија који има за циљ да помогне малим предузетницима и њиховим производима на путу до полица једног великог ланца маркета као што је Рода и зашто је Злато у тегли изабрано за “Хит производ” на крају прве сезоне овог пројекта?

 

18:45 – 19:10  

Иван Танасковић – Mozzart - „E – commerce у Србији”

Како покренути Интернет продају у Србији? Све оно што је важно на почетку и конкретни примери из праксе.

 

19:10 – 19:35  

 

Ивана Тевденић и Никола Алексић – ЕNЕCА – “Покрени се за посао”

Зашто је Покрени се за посао, веома успешан програм који се уз помоћ ЕNЕCА у сарадњи са Philip Morris International реализује већ 10 година. Које су остале могућности и програми подршке за предузетнике које ЕNЕCА спроводи.

 

19:35 – 20:00  

 

Сања Милосављевић – Моје гнездо – “#mojegnezdo na putu“

Шта је важно у почетку и који су изазови са којима се сусрећу произвођачи хране? Како одређена познанства могу да утичу на ваш развојни пут? Шта могу донети искуства и учење у иностранству – осврт на боравак на Сицилији и у САД.

20:00 – 21:00  

 

Дружење

 

Можда нису баш сви вични у вештини склапања нових познанстава и приближавању људима који желе да чују вашу причу, зато ће неки од на догађају бити задужени да вам помогну у томе и споје вас са људима које бисте баш желели да упознате на лицу места.

 

Учешће на догађају је потпуно бесплатно, али је регистрација обавезна а број места ограничен.

 

Капацитет догађаја је попуњен, али уколико ипак желите да дођете, можете писати на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено субота, 23 фебруар 2019 16:53
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015