Logo
Одштампајте ову страницу

Сусрети предузетница у Лозници

Оцените овај чланак
(2 гласова)

SvetzenaulozcniicСусрети предузетница у Лозници одржаће се од 22 до 23. марта 2019. године.

 

Организатор је Удружење пословних жена „Креативна визија“ из Лознице уз подршку Центра за културу „Вук Караџић“ Лозница и Туристичке организације града Лознице.

 

Овај сусрет део је традицоналног програма Свет жена који реализује Центар за културу чији је циљ да негује вредности и афирмише ставаралаштво жена у разним областима.

 

На догађају вас очекују разна дешавања из облати културе и предузетништва.

 

Тако ће првог дана Сала Вуковог дома културе бити отворена за представу „Црвени шешир“ у којој учествују Мина Лазаревић и Нада Блам.

 

Следећег дана, у среду 13.3 биће отворена у Музеју Јадра ликовна изложба „Душа од стакла и снага потеза“ ауторке Јелене Милошевић.

 

У четвртак 14.3 са почетком у 20 часова биће одржана монодрама „Шта ме снађе“ у извођенњу глумице Анђелке Прпић.

Галерија „Мина Караџић“ у Вуковом дому културе за понедељак 18. 3 биће резервисана за представљање пројекта „Храбре жене путују кроз време“ а о храбрим женама говориће ауторке пројекта Чарна Манојловић, Александра Јованић.

 

Промоција књиге „Бања Ковиљача – прилози за историју“ у Музеју Јадра биће одржана наредног дана, док ће у петак 22. марта са пчеткокм у 12 часова бити одржан мултимедијални програм „Мој отац Вук Караџић“, такође у истоименом дому културе.

 

За исти дан планирана је и радионоица Удружења пословних жена „Креативна визија“. Лозница под називом „Од креативности до иновација“ а све то у Музеју Јадра.

 

За викенд, прецизније у суботу, 23. марта у 20 часова увече планиран је концерт македонске звезде Калиопи, док ће се преко дана одржати радионица „Исхрана у служби здравља и лепоте“ коју држи др Љиљана Бајић Бибић.

 

У понедељак биће одржано Књижевно вече Бранкице Дамјановић док је од уторка до четврка (26 до 28. март) у галерији Мина Караџић у Вуковом дому културе планирано приказивање филмова Цезар и Розалија, Жил и Џим и Лифт за бугилиште у организацији Француског културног центра.

 

Пријатељ манифестације је Хедера Вита из Лознице.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 09 март 2019 14:58
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015