Logo
Одштампајте ову страницу

Дан отворених врата са инспекцијама

Оцените овај чланак
(1 Глас)

inskepijskskassk454545Привредна комора Београда организује Дан отворених врата са инспекцијама где ће привредници имати прилику да представницима ових државних органа поставље питања која их интересује.

 

Догађај се организује сутра у Привредној комори Београда са почетком у 11 часова (Кнеза Милоша 12).

 

Догађај је намењен представницима привреде, који ће имати могућност да разговарају са инспекторима пореске, тржишне, радне, санитарне и пољопривредне инспекције. Недовољна информисаност о правима и обавезама, као и тумачење прописа представљају велики терет привредницима у Србији, нарочито малим и средњим предузећима.

 

На скупу говоре: Зоран Касаловић, државни секретар Министарства државне управе и локалне самоуправе, Драгана Станојевић, заменица директора Пројекта УСАИД-а Сарадња за економски развој, Милан Симић, директор ЕУ пројекта Подршка Европске уније побољшању пословног окружења и Аца Поповић, в.д. директора Привредне коморе Београда.

 

Дан отворених врата са инспекцијама је јединствена прилика да у неформалном окружењу и директном разговору са инспекторима реше неке од својих проблема и недоумица и добију савете и препоруке. Ово ће бити први у низу дана отворених врата који ће се у току 2019. одржавати у неколико градова широм Србије.

 

Привредна комора Београда организује догађај у сарадњи са Пројектом УСАИД-а Сарадња за економски развој и ЕУ пројектом Подршка Европске уније побољшању пословног окружења.

 

Извор: Кућа добрих вести/ПКБ


Последњи пут измењено среда, 27 март 2019 15:30
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015