Logo
Одштампајте ову страницу

Покренута WE Founders иницијатива

Оцените овај чланак
(3 гласова)

fonedersWE Founders Meetup осмишљен је као серија догађаја који ће једном месечно окупљати: стартап тимове, оснивачице, бизнис лидерке и предузетнице, а које виде вредност заједнице.

 

WE Founders Meetup осмишљен је у циљу умрежавања, размене искустава и давања подстицаја напретку у пословању. Имаћете прилике да чујете о искуствима градње бизниса из угла жена, препрекама на које су наилазиле и како нису посустајале градећи свој пут ка успеху.

 

Иницијатива WE Founders је трогодишњи пројекат који финансира Америчка агенција за међународни развој (УСАИД), а спроводи Импакт Хаб Београд у сарадњи са АФА организацијом и Удружењем пословних жена Србије (УПЖ).

 

„Негујемо став да треба радити и мислити „на велико“ како бисмо могли да постигнемо решења за све изазове који су око нас. А најбољи начин за развој јесте управо – заједнички! Хајде да поделимо грешке једни са другима и учимо на њима, сарађујемо и подржавамо се на заједничком путу до успеха.“

 

Сваки WE Founders Meetup ће имати своју тему месеца – од првог купца до изласка на глобално тржиште. Окупљањем стартапа, тимова, оснивачица, бизнис лидерки и предузетница размењиваћемо искуства и давати подстицај напретку у пословању. Лидерке у бизнису и оснивачице стартапа ће са нама истовремено делити различите праксе и вештине на путу ка одрживости и расту.

 

На WE Founders Meetup-овима имаћете прилике да се повежете са успешним женама, учествујете у причама о изградњи бизниса и постављате питања на која ћете добити савете за бржи развоја бизниса којим се бавите.

 

Први у низу меетуп-ова посвећен предузетницама и оснивачицама стартапа у оквиру WE Founders иницијативе одржан је у четвртак 13. јуна Импат Хаб у Београду када су нам о искуствима изградње свог бизниса, односно стартапа говориле Маја Турковић и Ружица Илић и са нама поделиле како су их пословне визије водиле ка приликама на тржишту.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено уторак, 18 јун 2019 14:43
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015