Logo
Одштампајте ову страницу

Семинар: Ситуационо лидерство – пут до успешне организације

Оцените овај чланак
(2 гласова)

situacionoliderstvo343434Бесплатни семинар „Ситуационо лидерство – пут до успешне организације“, организоваће се у суботу, 14. септембра са почетком у 10 часова.

 

Лидерство је комплексан, мултидимензионалан процес у којем појединац, лидер, остварује утицај на групу, следбенике ради остваривања заједничког циља. Једна од теорија лидерства јесте ситуационо лидерство, према којој постоје следбеници различитих развојних нивоа у односу на ниво њихове компетентности и посвећености, а лидер мора да буде способан да исте дијагностификује. У оквиру ситуационог лидерства путем ка успешној организацији заједно иду лидер и следбеници ефективном применом.

 

До ефективног лидерства долази када лидер може прецизно да одреди развојни ниво следбеника и потом употреби стил лидерства који одговара датој ситуацији и одређеном развојном нивоу. На овом предавању ћете научити: шта је лидерство, а шта ситуационо лидерство; који су стилови лидерства у оквиру ситуационог лидерства; који су развојни нивои следбеника и како их дијагностификовати; који стил лидерства треба применити на који развојни ниво следбеника.

 

Искуство професионалца: Вук Мирчетић

 

 

Вук МирчетићВук Мирчетић је дипломирани економиста и менаџер, сертификовани међународни предавач и лиценцирани едукатор од 2007. године, а 2018. године је од стране Републике Србије акредитован као предавач за следеће области: Управљање тимовима, Технике тимског рада, Тренинг за тренере, Лидерске вештине, Презентационе вештине, Грађанско учешће и сарадња са организацијама цивилног друштва, Развој и управљање пројектима у складу са ЕУ процедурама и Политике запошљавања. Такође је један од тренера Националне академије за јавну управу Републике Србије, и то за следеће области: Тренинг тренера, Управљање у јавној управи, Лични развој и вештине, Систем јавне управе и управљање међународном развојном помоћи и фондовима ЕУ. Путем неформалног, додатног и целоживотног образовања успешно је учествовао на више од 150 тренинга и обука на различите теме.

 

Ко може да се пријави?

 

Број места је ограничен! Уколико желите да присуствујете семинару, пожурите и пријавите се како бисте искористили јединствену прилику да бесплатно чујете корисне савете и унапредите своја знања и вештине.

 

За лично присуствовање семинару можете се пријавити до петка, 13. септембра, до 11 часова.

 

Пријавите се кликом на овај линк.

 

Где и када?

 

Семинар ће бити одржан у просторијама компаније ЛИНКгроуп, Масарикова 5, Палата Београд (улаз из Краља Милана), 14. септембра, са почетком у 10 часова.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено петак, 13 септембар 2019 15:03
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015