Logo
Одштампајте ову страницу

NetWorking Day - Ослони се на традицију, додај иновацију

Оцените овај чланак
(2 гласова)

netorkinggggggДвадесети по реду догађај NetWorking Day – Пословни сусрети окупиће све аинтересоване за пословно умрежавање, дружење, размену корисних пословних информација и знања око теме „Ослони се на традицију, додај иновацију“.

 

Догађај ће се одржати у понедељак, 30. септембра, са почетком у 18,30 часова у Вили Јелени (Генерала Штурма 1а, Београд).

 

Придружите се да размените искуства везано за теме попут:

   Шта су наши ресурси као земље, народа а шта као појединца?

   Шта је то што можемо искористити за покретање и развој посла?

   Како иновирати традиционалне вредности и учинити их занимљивим за тржиште?

   Како су успешни – успели?

   Како бити успешан у више послова истовремено?

 

О храни као српској традицији, креирању бренда и иновацијама у служби развоја пословања причаће Андрија Чворовић, директор продаје за Балкан компаније Златиборац www.zlatiborac.com, и Бранко Јанковић, све популарнији глумац млађе генерације и власник фарме и бренда Коза Ностра by Бранко Јанковић kozanostra.rs/.

 

Посетиоце очекује као и увек до сада, позитивна атмосфера. NetWorking Day – Пословни сусрети су препознатљив догађај намењен упознавању нових људи и стварању нових прилика за пословне сарадње, дружењу и размени искустава а овог пута организатор поред стандардне могућности присуствовања догађају омогућује и ВИП опцију са циљем поспешивања међусобног упознавања.

 

Котизације се могу набавити преко сервиса Tickets, oнлајн или на продајним местима и уплатом на рачун организатора упитом на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

На догађају се плаћа котизација.

 

Детаље о плаћању и конференцији прочитајте ОВДЕ.

Извор: Кућа добрих вести


Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015