Logo
Одштампајте ову страницу

Трећи Самит женских лидера

Оцените овај чланак
(2 гласова)

womenlidersamitТрећи Women’s Leadership Summit 2019. биће одржан 24. и 25. октобра у Београду.

 

Током два дана трајања Самита, биће говора о темама из света технологије, екологије и бизниса. Циљ овогодишњег самита је размена искустава и проналажење решења за многобројне друштвене и еколошке изазове, као и указивање на значај повезивања и нетворкинга.

 

Централни догађај Самита, конференција у хотелу Хајат одржаће се 25. октобра с почетком у 9 часова.

 

AFA Women's Leadership Summit 2019 је посвећен најактуелнијој теми данашњице – климатским променама и европском зеленом таласу, са посебним фокусом на начин на који рестрикције у трговини пластичним отпадом могу утицати на околину.

 

На конференцији ће такође бити речи и о томе како корпорације могу учествовати у стварању циркуларне економије и у ком правцу Србија треба да иде како би трансформисала своју економију из линеарне у циркуларну.

 

Управо са циљем добијања одговора на та питања АФА Асоцијација на овогодишњи Самит доводи реномиране домаће и иностране стручњаке који ће поделили знање и информације и омогућити нам да се боље прилагодимо променама у глобалној технолошкој и економској архитектури.

 

AFA Women's Leadership Summit се ове године одржава под покровитељством УСАИД-а у склопу ширег пројекта WeFounders у сарадњи са Impact Hubom, а на Самиту ће бити представљен и АФА Менторски Програм за будуће предузетнице који је такође резултат овог партнерства.

 

Више о Самиту, говорницима и пријавама за конференцију 25. октобра, сазнајте на ОВОМ линку.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено петак, 04 октобар 2019 15:03
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015