Logo
Одштампајте ову страницу

Конференција: "Данас за сутра"

Оцените овај чланак
(2 гласова)

sdaСрпска асоцијација за рушење, деконтаминацију и рециклажу (СДА) организатор је међународне Конференције под називом "Данас за сутра" која ће се одржати 29. новембра у Центру Сава.

 

На конференцију су позвани представници Европске асоцијације, чланови Српске асоцијације и представници земаља из окружења.

 

СДА је као национална асоцијација, званични члан кровне Европске асоцијације ЕДА (Еuropean Demolition Association).

 

На Конференцији ће се обратити стручњаци из индустрије рушења, деконтаминације и рециклаже ради повезивања и усмеравања сарадње науке и привреде, користећи нове технологије чијом применом би се развила производња нових грађевинских матерјала, отворила нова радна места и тиме убрзао развој циркуларне економије у Србији.

 

Значај ове Конференције је велики за науку и привреду, за нашу земљу која на оваквим скуповима и манифестацијама, убрзава свој пут ка иновативним технолошким решењима, новим напреднијим начинима рада развијајући коришћење својих ресурса у овој мултидисциплинарној области.

 

Котизација за учеснике је 6.000 динара а постоји могућност излагања и промовисања на штандовима.

 

Више информација о догађају може се добити путем мејла: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено четвртак, 24 октобар 2019 13:40
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015