Logo
Одштампајте ову страницу

Вечерас додела награде „Цвет успеха за жену змаја“

Оцените овај чланак
(3 гласова)

poslovnezneeneУдружење пословних жена Србије вечерас организује доделу признања најбољим предузетницама у Србији – „Цвет успеха за жену змаја“.

 

Свечана додела награда одржаће се вечерас са почетком у 19,30 у Опери и театру „Мадленианум“ у Београду.

 

Ова награда представља јединствени подстицај и афирмацију за пословне жене које се успешно носе са изазовима у предузетништву.

 

Награда ће се доделити у две категорије: за Најевропскију женску фирму и за Најбољи модел запошљавања жена. Удружење пословних жена Србије и ове године задржава праксу да Специјалним признањем награди предузетнице које су се посебно истакле по појединим критеријумима за главне награде и тиме заслужиле да им се за тај аспект пословања ода посебно признање и похвала.

 

Такође, другу годину заредом ће бити додељено и признање великим компанијама које примењују 5. Принцип Уједињених нација за оснаживање жена и које су пружиле најбољи модел укључивања жена у ланце добављача, у категорији Родно најсензитивнија компанија.

 

У претходних дванаест година на овом догађају је промовисано више од 400 жена, њих 124 је добило награде и признања, а четири су истовремене проглашене и Амбасадоркама Европске мреже женског предузетништва.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 07 новембар 2019 15:29
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015