Logo
Одштампајте ову страницу

Бесплатна обука: Писање бизнис плана

Оцените овај чланак
(2 гласова)

biznisplanannna454545Уколико сте предузетник који почиње посао, или имате свој бизнис већ неко време, а потребна вам је професионална помоћ у информисању око добијања средстава, приликом селекције и регрутације као и успешног вођења свог тима на напродуктивнији могући начин, онда је овај пројекат за вас.

 

Семинар о писању бизнис плана у одржаће се 13. новембра у Београду, Амерички кутак, Македонска 22, први спрат, од 14:15 до 17:15 часова.

 

Пројекат је подржан од стране Америчке амбасаде, те су едукације које ће изводити стручњаци у овим областима бесплатне. Едукације ће претежно водити стручњаци који се преко десет година баве одређеном темом или они који поред дугогодишње приватне праксе, ове теме развијају и кроз своју академску каријеру. Неопходно је да своју пријаву резервишете на време за град који вас интересује.

 

Главни циљ је јачање капацитета предузетника у проширењу њиховог тима, у захтевном процесу селекције нових радника, у развоју и вођењу њиховог тима, тако да учесници стекну вештине у писању пословног плана за добијање средстава за нове запослене, при селекцији и вођењу интервјуа за посао, тимском развоју, лидерству, комуникационим вештинама, а све у циљу да њихов посао постане одржив и успешан.

 

Само један од десет предузетника успева да одржи своју компанију у првих пет година, а вештине у избору, задржавању особља и лидерству су кључне за опстанак. Основа компаније су радници и њихов тимски рад, као и лидерске вештине вође. Зато веома је важно првих пет година професионалну селекцију и даљи тимски рад радити на најбољи могући начин.

 

Едукација: Писање бизнис плана

 

Биће пружена обука за писање пословног плана и информисање о субвенцијама за запошљавање односно самозапошљавање лица која нису запослена односно лица која су започела посао (Старт уп предузећа) и који могу унапредити и развити сопствени посао кроз аплицирање ка потенцијалним фондовима/програмима путем којих могу набавити неопходну опрему/машине, адаптирати/реконструисати простор и сл.

 

Радионица има за циљ да пружи помоц́, превасходно почетницима у пословању тј. Старт уп предузећима/предузетницима (предузећа која послују до 2 г.), у развоју пословног плана што им омогућује да унапреде и развију сопствено пословање, повећају број запослених те тиме подстићу конкурентност свог предузећа.

 

Поред наведеног, учесници обуке ће бити информисани о постојећим програмима, субвенцијама за ново запошљавање особља као и другим подстицајима којима се унапређује пословање предузећа.

 

Извор: Кућа добрих вести/Konferencije.rs

 

 

 


Последњи пут измењено уторак, 12 новембар 2019 11:49
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015