Logo
Одштампајте ову страницу

Kонференцијa о тржишту некретнина Југоисточне Европе

Оцените овај чланак
(2 гласова)

fotomarkodjorjdevicВише од 150 стручњака из индустрије некретнина окупиће се 3. децембра 2019, у хотелу Хилтон Београд, поводом Међународне конференције о тржишту некретнина Југоисточне Европе “Balkans Property Forum 2019” како би разговарали о изазовима и трендовима који утичу на будућност индустрије некретнина.

 

Конференцију већ трећи пут у Београду организује Balkans Property Forum у блиској сарадњи са “Краљевским институтом овлашћених проценитеља” (RICS), а у фокусу овогодишње конференције биће иновације, јер нове технологије великом брзином мењају правила имовинског пословања. Сви панели одговорит ће на питања везана за улогу технологије у некретнинама, јер је мисија Проперти Форума и RICS-а да припреми професионалце некретнина за будуће промене које утичу на професију.

 

Програм конференције ће пружити детаљан економски преглед и трендове који обликују тржиште некретнина Југоисточне Европе. Међународни инвеститори разматраће могућности улагања у тржишта Србије, Бугарске, Хрватске и Словеније, а посебна пажња биће посвећена променама у Београду, разлозима све веће потражње, али и изградње модерних канцеларија и малопродајних објеката. У другом делу конференције појединачни панели ће детаљно образложити потребу за атрактивним радним простором, али и хотелима као врло важном класом имовине за инвеститоре. Посебна дискусија биће посвећена новонасталим тржиштима у региону и зашто треба ризиковати и инвестирати у тржишта Северне Македоније, Албаније, Црне Горе, Босне и Херцеговине.

 

Учесници конференције сазнац́е колико је Србија тренутно привлачна за стране инвеститоре и која ц́е улагања бити најисплативија у наредном периоду. Зашто цене некретнина у Београду стално расту? Како ће се Београд развијати у блиској будућности - да ли је Београду потребно више некретнина: канцеларијских зграда, стамбених блокова или тржних центара? Како нове технологије мењају тржиште некретнина? Коју врсту имовине банке желе да финансирају у 2020. години? Колико је ризично Балканско тржиште некретнина из њихове перспективе? Ово су само нека од питања на која ће се одговорити „Balkans Property Forum 2019”.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 29 новембар 2019 00:19
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015