Кућа Добрих Вести

Login

Конференција Конверзија 2020 у Бања Луци

Оцените овај чланак
(2 гласова)

digitalkonferencija3434343434Четврта по реду дигитал макетинг конференција Конверзија одржаће се 25. и 26. априла 2020. у Бањалуци, када ће отворити своја врата знања из дигиталног маркетинга и дати простор 20 доказаних стручњака да несебично подијеле практично знање са чак 500 учесника.

 

„Сваке године смо надмашили очекивања учесника, али и сопствене циљеве. Ове године ћемо још једном покушати подићи ниво квалитета самог догађаја, али и забаве коју доноси, водећи примарно рачуна о томе да Конверзија остане изузетно корисна и да учесници слушају интересантна предавања чије садржаје могу одмах да имплементирају у пракси“, рекао је Немања Крецељ, један од организатора.

 

Интерес за Конверзију је огроман, тако да је у претпродаји већ продано 100 улазница, иако још нису позната имена свих предавача, о којима организатори посебно воде рачуна - није допуштена самопромоција, било који облик арогантности, нити пуко теоретисање у предавањима. Без претјеривања се може тврдити да је част бити одабран као говорник на Конверзији, јер представља својеврсну потврду стеченог знања, али и способности да се то знање пренесе на друге.

 

„Невероватно је да већ након четири године имамо тако лојалан community, да у толиком броју купују улазнице за конференцију без да смо објавили сва имена предавача. То смо намјерно урадили, да заиста видимо право стање, да се не умислимо и не успавамо. Реакција нас је шокирала, јер нисмо очекивали толику вјерност и љубав. Конверзија тим ће дати све од себе да не изневјери то повјерење и да надмаши постављена очекивања“, рекао је Недим Шабић, представник организатора.

 

Уколико желите бити дио овог фестивала знања и активног и забавног умрежавања са колегама из дигиталног маркетинга са целог Балкана, улазнице можете пронаћи на www.konverzija.org и тренутно уштедити 25%.

 

Ове године ВИП учесници имају могућност и да искористе 1 на 1 консултације са предавачем по избору, уколико не желе само да поразговарају, већ и добију конкретно рјешње. Иначе, одлика предавача на Конверзији јесте то да нису изоловани и веома су приступачни, те воле да излазе у сусрет, што је заиста необична појава.

 

„Сигурни смо да ће Конверзија опет да одушеви све присутне из индустрије и да ће донијети позитивне пословне резултате - јер то је оно што се на крају броји“, саопштили су организатори.

 

Извор: Е капија/Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 17 децембар 2019 19:47

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија