Logo
Одштампајте ову страницу

Предузетнички пут: идеје, грешке и успеси — мини конференција у Стартит Центру

Оцените овај чланак
(3 гласова)

startitttttt4545454У понедељак, 23. децембра, са почетком у 18:30 часова биће одржана конференција о предузетништву на којој ће говорници бити успешни и истакнути предузетници који већ годинама раде на развоју својих бизниса. Конференција је намењена свима који су заинтересовани за предузетништво, желе да се баве предузетништвом или су већ покренули своје бизнисе.

 

Програм ће се састојати из два дела. У првом делу ће посетиоци моћи да чују како су остварени предузетници започели своје прве предузетничке подухвате и како је изгледао пут који су прешли од тада до данашњих бизниса. Други део намењен је панел дискусији о „паметним грешкама”, односно томе који су највеће које предузетник може да направи и шта може из њих да научи.

 

Коме је намењено?

 

Мини конференција је намењена свима који су заинтересовани за предузетништво, желе да се баве предузетништвом или су већ покренули своје бизнисе и желе да из прве руке добију корисне увиде о животу предузетника.

 

Говорници

 

Биљана Ждрале — серијска предузетница, су-оснивачица стартапа Боостоњски. По образовању је психолог, а осим тога је сувласница српске франшизе највеће светске консултантске куће из области продаје и мама шеснаестогодишњих близанаца.

 

Вера Стевановић — оснивачица дигитал студија Лудус и стартапа Моја бебушка. По образовању дипломирани новинар.

 

Детаљнија агенда програма биће објављена накнадно.

 

Пријаве

 

Догађај ће бити одржан у понедељак, 23. децембра, са почетком у 18:30 у београдском Стартит Центру (Савска 5). Присуство је бесплатно, а пријаве су обавезне путем OВОГ линка.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено уторак, 17 децембар 2019 20:17
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015