Logo
Одштампајте ову страницу

Како искористити ЛинкедИн мрежу за проналажење послова?

Оцените овај чланак
(1 Глас)

LINKDINУ суботу, 25. јануара, од 11 часова, одржаће се бесплатни семинару „Како искористити ЛинкедИн мрежу за проналажење послова?”.

 

 

Семинар ће бити одржан у просторијама компаније ЛИНКгруп, Цара Душана 34, Земун.

 

ЛинкедИн постоји већ 16 година и тренутно броји преко 640 милиона корисника. Доста њих је оптимизовало своје профиле, те се они појављују у претрагама за кључне речи за које бисте и ви желели да се рангирате, а корисници добијају послове преко ове мреже.

 

Нажалост, мало је оних у Србији који су попунили и оптимизовали своје профиле како треба и који заиста имају видљиве резултате од својих активности на овој мрежи.

 

Да ли и ви постижете резултате?

 

Семинар „Како искористити потенцијале ЛинкедИн мреже?” упознаће учеснике са опцијама које ЛинкедИн мрежа пружа. Научићете како да средите свој ЛинкедИн профил да би се приказивао послодавцу, како да се позиционирате као експерт у својој области, какав садржај најбоље пролази на овој мрежи и како да користите напредне „сеарцх” опције за претраживање садржаја, послова и особа које су вам потребне.

 

Искуство професионалца: Јања Јовановић

 

Јања Јовановић је завршила основне и мастер студије на Факултету организационих наука у Београду. Последњих 6 година бави се дигиталним маркетингом и помаже компанијама и појединцима да развију интернет маркетинг стратегије, изграде бренд и повећају базу својих корисника.

 

Тренутно ради за једну канадску фирму, а поред тога држи и едукације у области дигиталног маркетинга. ЛинкедИн обука јој је једна од тренутно најтраженијих.

 

Ко може да се пријави?

 

Број места је ограничен! Уколико желите да присуствујете семинару, пожурите и пријавите се како бисте искористили јединствену прилику да бесплатно чујете корисне савјете и унапредите своја знања и вештине. За лично присуствовање семинару можете се пријавити до петка, 24. јануара, до 12:00. Пријавите се путем овог линка.

 

 

О могућностима праћења путем Live Streama бићете накнадно обавештени.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 22 јануар 2020 15:21
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015