Logo
Одштампајте ову страницу

Омладинци са Мидтјиландом на Вождовцу

Оцените овај чланак
(2 гласова)

zvezdaaaaaaИзабраници Славољуба Ђорђевића који бележе сјајне резултате на међународној сцени и који су се пласирали у осмину финала најелитнијег јуниорског такмичења, одмериће снаге са данским Мидтјиландом 4. марта у 16 часова на стадиону ФК Вождовац.

 

Након што су наши омладинци прошли групу у којој су били са Бајерном, Тотенхемом и Олимпијакосом, са 11 освојених бодова, а потом и елиминисали Шериф у плеј-офу Лиге шампиона за младе - остварили су пласман међу 16 најбољих јуниорских екипа у Европи.

 

„Основни разлог што смо донели ту одлуку је чињеница да стадион на Вождовцу има вештачку подлогу. Наши омладинци тренирају иза југа Маракане на таквој површини и логично је да ту играју утакмице. Једноставно је тако најбоље за играче и гледали смо да они буду најзадовољнији. На стадиону Вождовца се осећамо као код куће. Заиста смо сваки пут били добро угошћени и задовољство нам је да ту играмо утакмице најелитнијег јуниорског такмичења. Уз то, имамо и низ добрих резултата на том стадиону, остварили смо две победе и реми и верујемо да ће се та традиција наставити и у елиминационој фази такмичења“, образложио је главни тренер наше фабрике талената Никола Јелић.

 

На жребу у Ниону одлучено је да ће Црвена звезда дочекати Мидтјиланд у осмини финала, а тај меч биће одигран 4. марта од 16 часова на стадиону ФК Вождовац. Пулени Славољуба Ђорђевића су сазнали и потенцијалне ривале у наставку такмичења, па ће Радуловић, Лукић, Бурмаз и друштво у случају елиминације данског тима, као домаћини дочекати бољег из меча Ајакс - Атлетико Мадрид (17. или 18. март).

 

Завршни турнир се игра у Ниону у периоду од 17. до 20. априла.

 

Извор: Црвена  звезда/Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 02 март 2020 10:33
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015