Logo
Одштампајте ову страницу

Ваздухопловни самит југоисточне Европе

Оцените овај чланак
(1 Глас)

nedelja13hfdfdfdfВаздухопловни самит југоисточне Европе (СЕАС), и званично највећа ваздухопловна конференција у региону, одржаће се у Београду по трећи пут.

Дводневни самит окупиће 19. и 20. марта у хотелу Crowne Plaza преко 800 делегата, а уједно и представнике више од 150 компанија из преко 30 земаља света.

 

И ове године СЕАС ће обухватити како конференцијски, тако и изложбени део. Уз преко 20 незаобилазних панел дискусија и презентација, делегати ће имати прилику и да обиђу више од 30 штандова спонзора и компанија које ће излагати своје производе и услуге.

 

Кључни доносиоци одлука, стручњаци и представници целокупне авио-индустрије размењиваће искуства и дискутовати о горућим темама, трендовима и прогнозама.

 

Ипак, ове године можемо најавити и неколико премијера, које чувамо специјално за СЕАС.

 

Дводневни програм биће посвећен како цивилном, тако и војном ваздухопловству, док ћемо по први пут представити интересантне говорнике на тему свемирских активности Србије и региона, безбедности летења, као и ваздухопловних тема и подухвата за које до сада нисте знали.

 

Сходно претходним издањима наше конференције, и ове године успели смо да у Београд доведемо највеће глобалне ваздухопловне компаније. Међу спонзорима овогодишњег СЕАС-а су, између осталих, Erbas, Vansi, ATR, Bel Helikopteri, Er Srbija, као и Avia Prime.

 

РЕЗЕРВИШИ СВОЈЕ МЕСТО ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 05 март 2020 14:43
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015