Logo
Одштампајте ову страницу

Вебинар: Организација и продуктивност у изолацији – изазови и решења

Оцените овај чланак
(2 гласова)

vebinarrrrr45454545Центар за развој потенцијала организује у недељу 3. маја са почетком у 18 часова вебинар на тему „Организација и продуктивност у изолацији – изазови и решења“.

 

 

Често мислимо да нам је потребно само мало више времена и да ћемо тако стићи да урадимо све што желимо... Међутим, тренутна ситуација са изолацијом код многих као да је само повећала изазов на пољу организације и продуктивности.

 

Испоставило се да је већина нас имала „више времена“, али смо увидели да сама количина времена није битна, већ управо начин на који се организујемо и колико смо продуктивни.

 

-          Како у ствари организација времена функционише?

 

-          Шта су фактори који утичу на нашу организацију и продуктивност?

 

-          Који су изазови са коијма се суочавамо претходних недеља и како их можемо решити и побољшати своју организацију и повећату продуктивност?

 

Одговоре на сва ова питања сазнајте на бесплатном њебинару „Организација и продуктивност у доба изолације – изазови и решења“.

 

Вебинар ће држати Милош Пешић, оснивач Центра за развој потенцијала и аутор тренинга Управљање временом (Time Management).

 

Пријаве у инбокс или на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. ;

 

Извор: Кућа добрих вести/ФБ


Последњи пут измењено четвртак, 30 април 2020 20:48
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015