Кућа Добрих Вести

Login

Kaтар Ервејз поклања 100.000 бесплатних путовања за медицинске раднике

Оцените овај чланак
(3 гласова)

doktori893434343434Kатар Ервејз поклања 100,000 бесплатних авионских карата за све медицинске раднике у знаку захвалности за њихово херојско залагање током пандемије КОВИД-19.

 

Карте ће бити доступне за резервисање на Међународни дан медицинских сестара/техничара као посебна захвалница за херојски чин.

 

Одржавање операција 24/7 протеклих месеци, као и увођење додатних 100 чартер летова, Катар Ервејз  је спроводио своју мисију да врати више од милион путника у своје матичне државе и за то примио бројне похвале од стране путника али и држава, а сада жели да награди медицинске раднике широм света.

 

Бесплатне карте ће бити доступне за резервисање од 12. до 18. маја 2020. године. Медицински радници се могу пријавити за ову специјалну понуду на ОВОЈ страници тако што ће попунити формулар и примити специјални промотивни код, на основу система ко се пре пријави.

 

Медицински радници из целог света остварују право на бесплатне карте. Како би компанија омогућила транспарентан и поштен начин доделе карата, свака држава ће добити одређени број карата, зависно од популације државе, распоређено на период од седам дана од 12. до 18. маја.

 

Дневно додељивање карата ће бити објављивано сваког дана у 00:01 према временској зони Катара током трајања кампање.

 

Свих 100.000 медицинских радника који преузму промотивни код моћи ће да резервишу до две бесплатне повратне карте у економској класи за било коју од доступних Катар Ервејз дестинација – једну за себе и једну са сапутника.

 

Карте морају бити резервисане до 26. новембра и искоришћене до 10. децембра 2020. године.

 

Карте су потпуно флексибилне са неограниченим бројем промена дестинације и датума путовања без икаквих накнада.

 

Цена карте и накнада су покривене од стране Катар Ервејза док се аеродромске таксе морају платити.

 

“Сви у Катар Ервејз су веома захвални на преданости и напорном залагању медицинских радника широм света који су бринули о својим суграђанима током овог тешког периода. Њихова храбра презентација доброте, преданости и професионалности је спасила стотине хиљада живота широм света. Изградили смо снажан ниво поверења са нашим путницима, владама држава, пословним партнерима и аеродромима током ове кризе и планирамо наставити нашу мисију тако што ћемо одати признање херојима. Наши запослени нису одустајали претходна три месеца, нису посустали у мисији да помажу људима у повратку у своје домове.

 

Уједињени у преданости, делимо захвалност. Сада је прави тренутак да наградимо храброст медицинских радника. Не постоје речи којима можемо довољно захвалити и којима се можемо одужити овим храбрим људима али се надамо да наш скромни гест у виду бесплатних авионских карата на Qатар Аирњаyс-овим летовима им може пружити прилику за заслужени одмор, посету породици и пријатељима или да истраже неку од дестинација о којој одавно сањају.”, поручио је генерални директор Катар ервејз групације, господин Акбар Ал Бакер.

 

Поред наведеног, медицинским радницима ће бити уручен и ваучер са 35% попуста који остварују у Katar Dyty Free продавницама на Међународном аеродрому Хамад у Дохи, које могу искористити до 31. децембра 2020.

 

Катар Ервејз је недавно објавио да је започела фаза поновног проширења мреже дестинација у складу са потражњом али и укидању рестрикција које су настале услед тренутне ситуације. Планирано је

успостављање летова на 52 дестинације до краја месеца маја, а тај број ће се повећати на 80 у јуну.

 

Вишеструко награђивана авиокомпанија је проглашена за најбољу авиокомпанију за 2019. годину према одлуци Скyтраџа. Такође, освојила је и награде за Најбоља авиокомпанија на Блиском Истоку, Најбоља бизнис класа на свету, као и Најбоље седиште бизнис класе, што је само наставак признања за патентирано и уникатно искуство бизнис класе, Qsyite.

 

Катар Ервејз наставља да одржава највише хигијенске стандарде који подразумевају дезинфекцију авиона, употребу средстава за чишћење које препоручују Светска асоцијација за авиосабраћај (IATA) и Светска здравствена организација (WHO), као и термално скенирање запослених.

 

Осим тога, Катар Ервејз авиони су опремљени најнапреднијим системима за филтрирање ваздуха који садрже специјално прилагођене ХЕПА филтере и одстрањују 99.97% свих вирусних и бактеријских материја. Сви материјали на лету који су доступни путницима се перу и дезинфикују на високим температурама и пакују уз употребу једнократних рукавица.

 

Ова понуда је доступна само на летовима Катар Ервејза.

 

Медицински радници који могу остварити погодности су: доктори, медицински техничари, медицинске сестре, болничари, фармацеути, лабораторијски техничари и медицински истраживачи. Важећа ИД картица од стране послодавца мора бити приложена на аеродрому током пријаве на лет.

 

Понуда важи до 31. децембра 2020.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија