Кућа Добрих Вести

Login

Инвестициона прилика за стартaп фирме у Србији

Оцените овај чланак
(2 гласова)

SNSFDFDFDFDFDFDFDFDFDSemis Capital SPC улаже у стартaп компаније и у различита тржишта са фокусом на технологију и  fintech. Баве се мониторингом финансијских тржишта, процењују конкурентност и прилике за стартапове, чак нуде и могућност сарадње са успешним бизнисима.

 

У овом тренутку, Семис је у потрази за новим пројектима у које би фонд инвестирао у Србији. Траже се стартaп фирме у tech и АИ индустрији у које би се уложило до два милиона евра.

 

Више о компанији Semis Capital пронађите на њиховој званичној страници:

 

 

Уколико васа компанија развија технологије представите своје идејно решење Samis Capital timy. Инвестира се у компаније које користе дата сциенце, machine learning, вештачку интелигенцију (АИ), cloud, роботику или сличне технологије које нуде решења и имају вишеструке примене у стварном свету.

 

Примери области обухваћених овим позивом укључују:

• Вештачку интелигенцију (АИ)

• Blockchain платформе

• Cyber сигурност

• Аутоматизација и управљање мобилношћу

• Решења заснована на технологији

 

Пријаве су отворене до 7. јуна. 2020. године. Детаљи и форма за пријаву се налазе на ОВОМ сајту.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 02 јун 2020 13:35
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија